Rama Maestro

Nu uita ca ingredientele pot contine alergeni pe care trebuie sa ii eviti.
Verifica intotdeauna eticheta daca esti nesigura sau contacteaza producatorul.
x

Intra in contul tau

x

Creeaza cont

Data nasterii (optional)

- citeste mai mult......

Delicatese cu branza

shutterstock-4.jpg

Desi prajiturile cu branza nu reprezinta o noutate, numarul de retete si variatiuni  pe aceasta tema poate fi o adevarata bataie de cap. Acest desert, printre cele mai populare din lume, a castigat numerosi fani. Clasic, pufos sau facut in casa si acoperit cu fondant de ciocolata si stafide? Care dintre aceste tipuri este cel mai popular in acest moment? 

Desi prajiturile cu branza nu reprezinta o noutate, numarul de retete si variatiuni pe aceasta tema poate fi o adevarata bataie de cap. Acest desert, printre cele mai populare din lume, a castigat numerosi fani. Clasic, pufos sau facut in casa si acoperit cu fondant de ciocolata si stafide? Care dintre aceste tipuri este cel mai popular in acest moment?

Maestrii cofetari declara unanim: desi prajiturile traditionale cu branza se bucura in continuare de o cerere mare, clientilor le place sa fie surprinsi. Retetele care transforma delicatesele cu branza in deserturi sofisticate sunt noua moda. Daca urmeaza sa servesti prajitura rece, poti adauga rubarba sau dovleac in loc de fructe in compozitie.

Prajiturile cu branza care provin din alte tipuri de dulciuri, cum ar fi negresele cu branza, adica prajituri cu straturi de crema de branza amestecata cu ciocolata sunt foarte populare pe internet. In aceeasi categorie intra si prajiturile cu branza amestecata cu pasta de mac sau tortul cu morcov. Un lucru este cert: prajitura cu branza nu inseamna niciodata acelasi lucru. Unicitatea retetei alese este data de modul in care este preparata, calitatea produselor si de ingredientele adaugate. Esenta prepararii unei prajituri cu branza senzationale este, desigur, tipul de branza ales. Tipul si calitatea lui vor determina gustul si consistenta prajiturii. Maestrii in arta culinara recomanda ca bucatile de branza sa fie framantate de trei ori inainte de amestecul cu celelalte ingrediente din tort.

Cum procedezi pentru a pregati o prajitura cu branza fina si cremoasa?

Maestrii gastronomi isi dezvaluie secretele! Amesteca branza cu ingredientele cat mai mult timp posibil. Daca ai timp la dispozitie, poti amesteca chiar si timp de un sfert de ora! Datorita acestui lucru, prajitura cu branza va fi exceptional de cremoasa.

Cum poti obtine o prajitura cu branza preparata perfect?

Nu exista un singur raspuns la aceasta intrebare, pentru ca exista la fel de multe retete excelente pe cat de multi pasionati ai acestei prajituri. Fiecare dintre noi tine secreta o reteta pe care am preluat-o de la mamele sau bunicile noastre. In orice caz, merita sa ramanem deschisi la noi optiuni. Suntem incantati sa va putem oferi sugestii cu privire la lucruri care merita incercate.

Stiai ca poti prepara o prajitura cu branza… fara branza?

Inlocuieste branza cu un amestec obtinut din budinca, iaurt, smantana si oua!

In completare…

Pentru a accentua aroma tortului tau cu branza, vei avea nevoie de niste adaugiri. Poti alege solutii clasice: crema de branza merge foarte bine cu afine, cirese, capsuni si piersici.

O metoda foarte buna este sa decorezi tortul de branza cu bucatele sau fondant de ciocolata.

Daca vrei ca prajitura ta cu branza sa iasa exceptional, adauga deasupra sos de zmeura, orneaz-o cu frunze proaspete de menta sau plante comestibile, cum ar fi panselutele… si voila!

  • 15 – 30 min.
  • Mediu
  • 0

Placinta poale-n brau

  • 15 – 30 min.
  • Mediu
  • 0

Crema cu ghimbir

Incarca mai multe retete