Rama Maestro

Nu uita ca ingredientele pot contine alergeni pe care trebuie sa ii eviti.
Verifica intotdeauna eticheta daca esti nesigura sau contacteaza producatorul.
x

Intra in contul tau

x

Creeaza cont

Data nasterii (optional)

- citeste mai mult......

Diversifica aromele

diversifica-aromele.jpg

Tort de fructe picant? Placinta sarata cu spanac si branza? Sau poate o prajitura cu cartofi, faimoasa in Ardeal?

Tort de fructe picant? Placinta sarata cu spanac si branza? Sau poate o prajitura cu cartofi, faimoasa in Ardeal? Desi tuturor ne plac prajiturile dulci si ele sunt cel mai des servite pe mesele noastre, in ultima perioada verisoarele lor sarate sunt foarte la moda. Prajiturile cu arome deosebite vor adauga varietate meselor noastre traditionale. Si nu numai! Inveleste o bucata de placinta in hartie de copt si ia-o la birou sau da-i-o copilului tau sa o manance la pranz. Cand li se va face foame, se vor bucura de gustarea deicioasa.

Surprinde-ti musafirii!

Acest tip de preparate vor reprezenta un adaos gustos la cina in familie si ii vor surprinde cu siguranta pe invitati in timpul unei petreceri de seara. Eforturile tale vor fi cu siguranta apreciate de vegetarieni si de cei care au grija constant de silueta lor.

Prajiturile sarate si picante reprezinta o alternativa excelenta la sandvisuri. In loc sa pregatesti un alt platou anost cu aperitive, concentreaza-te sa fii original! Bucati de placinta decorate cu felii de diverse legume vor atrage cu siguranta atentia invitatilor tai.

Aceste preparate nu inseamna doar tarte. Inlocuind ingredientele populare, cum ar fi fructele cu legume de tot felul, putem reinterpreta orice tip de reteta. Trebuie doar sa ai un pic de vointa si vei gati cu succes o placinta cu branza, ridichi si verdeata aromata. Cand gatesti o astfel de prajitura, adauga cateva bucatele de branza feta sau lapte de oaie, iar aluatul tau va fi mai moale.

Acest tip de preparate se potrivesc foarte bine cu frunze aromate. Adauga o mana de busuioc proaspat tocat, patrunjel, arpagic sau marar, iar masa va fi un adevarat deliciu.

Cald si rece

In afara de aroma originala si sofisticata, aceste placinte au un alt avantaj incontestabil: sunt delicioase chiar daca le servesti reci sau calde. Pastreaza-le in frigider, in recipiente adecvate, iar ele vor ramane proaspete pentru mai multe zile. Unele placinte sunt foarte gustoase si dupa ce le incalzesti din nou. De exemplu, placinta cu cartofi va deveni chiar mai buna cand vei incerca sa o prajesti.

Tine cont de sezon

Legumele urmeaza aceleasi reguli precum fructele, asa ca nu uita sezonul fiecareia si foloseste din abundenta ceea ce este disponibil! In ultima parte a verii si pe perioada toamnei, poti prepara placinta iute cu dovleac. Ghimbirul o va face si mai gustoasa si ii va oferi un caracter unic. Ai mana libera la plantele aromate – adauga verdeturi si condimente dupa gust.  

 Suntem incantati sa iti oferim sugestii despre cum poti combina ingredientele si crea arome unice. Urmareste site-ul nostru pentru a afla care sunt cele mai noi tendinte din lumea culinara!

  • 15 – 30 min.
  • Mediu
  • 4

Tort diplomat cu smantana

  • 30 – 45 min.
  • Ridicat
  • 0

Budinca cu macaroane si miere

Incarca mai multe retete