Rama Maestro

Nu uita ca ingredientele pot contine alergeni pe care trebuie sa ii eviti.
Verifica intotdeauna eticheta daca esti nesigura sau contacteaza producatorul.
x

Intra in contul tau

x

Creeaza cont

Data nasterii (optional)

- citeste mai mult......

Top 5 cele mai gustoase saratele

0.-main.jpg

Intrăm în septembrie, o lună care vine cu mari schimbări de ritm. Răcoarea ne lasă să ne întoarcem la copt, mirosul strugurilor făcuți ne ține pe lângă casă, leneveala de peste vară se transformă în pregătiri pentru școala celor mici.

Dacă tot ne pregătim pe toate planurile, venim și noi cu niște idei de pregătit pachețelele celor mici. Dedicăm septembrie sărățelelor, cele mai rapide gustări de casă de pe prajituria.ro.

 

5. Covrigei cu susan

5. covrigei cu susan 2

Rama mit butter dă o frăgezime de necrezut acestor covrigei simpli, pe care să-i ronțăi până la ultimul susan. Atenție ca foaia să fie uniformă ca grosime și ai grijă la decupat — aspectul face mereu diferența!
Descoperă rețeta

 

4. Saleuri

4. saleuri2

Dacă n-ai chef și timp să lași aluatul la rece câteva ore, există și varianta saleurilor care sunt gata într-o oră cu tot cu copt. Rămâne între noi dacă alegi să adaugi și două linguri de untură pentru un gust intens ;).
Descoperă rețeta

 

3. Sărățele cu brânză

3. saratele cu branza

Frămânți, omogenizezi, dai la rece câteva ore, întinzi foaia, tai, presari și uite-așa faci o tavă de sărățele de-ți lasă gura apă. O rețetă video direct din Bucătăria lui Vlăduț.
Descoperă rețeta

 

2. Pogăcele cu cașcaval

2. pogacele cu cascaval

Cașcaval cu smântână cu brânză Făgăraș — o rețetă de pateuri, zise și pogăcele, pentru cei care iubesc lactatele în toate formele. Intră la fix în pachețel!
Descoperă rețeta

 

1. Sărățele cu cartofi copți

1.saratele cu cartofi copti2

Asta da invenție magică! Poate că nu ocupă locul întâi la rețete pentru siluetă, dar inima ne-a cucerit-o. Cartoful copt dă un gust deosebit gustăricii, iar chimenul, susanul și macul vin doar să mai adauge niște fericire.
Descoperă rețeta

Așa că o toamnă frumoasă s-avem, și spor la prăjiturit, sărățit și pupat copiii în frunte când pleacă la școală!

  • 30 – 45 min.
  • Ridicat
  • 1

Prajitura economicoasa cu crem...

  • 15 – 30 min.
  • Mediu
  • 1

Prajitura cu mac

Incarca mai multe retete