Mod de preparare Amandine perfecte

  1. Mixam cele 6 galbenusuri adaugand treptat zaharul.
  2. Adaugam albusurile batute amestecate cu 2 linguri ulei, 2 linguri apa si faina amestecata cu praful de copt si cacao.
  3. Omogenizam usor si turnam compozitia intr-o tava tapetatacu hartie de copt si bagam la cuptor 30 minute.
  4. Il lasam sa se raceasca si il taiem in doua.
  5. Fierbem 400 ml apa cu zaharul, cu cele 2 plicuri de ciocolata calda si un praf de sare.
  6. Lasam sa clocoteasca si luam de pe foc, adaugand si esenta de rom.
  7. Cu acest sirop insiropam blatul.
  8. Mixam margarina cu zaharul pudra, cacao si un praf de sare.
  9. Adaugam pe rand galbenusurile si mixam in continuare, dupa care bagam crema la frigider 10 minute.
  10. Pregatim blatul insiropat, intindem si crema si ornam cu glazura de ciocolata si caramel.