Mod de preparare Baghete cu cocos

  1. Toate ingredientele se amesteca intr-un castron pana se obtine un aluat omogen, care se da la frigider 30 minute pentru a se intari.
  2. Dupa ce s-a intarit, aluatul se taie in doua parti si din fiecare se formeaza un dreptunghi de 24 x 30 cm.
  3. Inainte de a forma cele doua dreptunghiuri, se presara cu faina planseta de lucru, cu ajutorul rolei se taie benzi de 3 x 6 cm.
  4. Se aseaza pe tava tapetata cu hartie pt. copt si se introduce in cuptor (treptele 2-3 preincalzit), se coace timp de 12 minute.
  5. Dupa ce s-au copt, baghetele se lasa sa se raceasca.
  6. Glazura se face din zaharul pudra si sucul de mere, care se amesteca pana se obtine o compozitie cremoasa.
  7. Baghetele se aseaza una langa cealalta si se acopera cu glazura si apoi se presara cocos.