Mod de preparare Bavareza bicolora

  1. Se pune branza de vaci la scurs intr-un tifon.
  2. Se pune smantana in bolul mixerului in frigider.
  3. Se inmoaie gelatina in apa calduta.
  4. SSe pune branza de vaci intr-un castron, se incorporeaza gelatina inmuiata si zaharul pudra.
  5. Se scoate bolul mixerului din frigider si se bate smantana foarte bine.
  6. Se adauga branza si jumatate din cantitatea de rom si se amesteca bine totul.
  7. Se toarna preparatul intr-o forma de bavareza si se pune la frigider 6 ore, ca sa se prinda.
  8. Se spala capsunile sub jet de apa, se scurg si se sterg. Se pun intr-un castron si se stropesc cu restul de rom.
  9. Se lasa la macerat intr-un loc rece, dar nu in frigider, ca sa nu isi piarda parfumul.
  10. Inainte de a servi, se scoate bavareza din forma pe un platou.
  11. Se decoreaza cu capsuni.