Mod de preparare Bavareza cu capsuni

  1. Inmuiati foile de gelatina in apa rece.
  2. Spalati capsunile si puneti intr-un robot cu 50 g zahar si mixati, lasand cateva ptr decor.
  3. Incalziti laptele intr-o oala cu coaja de lamaie.
  4. Intr-un vas bateti galbenusurile cu 100 g zahar pana cand se cormeaza o crema usoara si spumoasa.
  5. Dupa ce ati scos coaja de lamaie din lapte, adaugati laptele peste oua cate putin si puneti din nou pe foc.
  6. Coaceti crema la foc mic amestecand; cand crema e gata adaugati foile de gelatina si amestecati ptr a se incorpora.
  7. Bateti fisca spuma si cand crema s-a racit amestecati cele doua compozitii cu o lingura de lemn.
  8. Puneti peste capsunile mixate si amestecati pana obtineti o crema omogena.
  9. Puneti totul intr-o forma de plum-cake acoperit cu pelicola transparenta (daca nu puneti veti avea difcultati in a-l scoate din forma) si puneti in frigider ptr cel putin 4 ore.
  10. Inainte de a servi decorati cu capsuni si frisca.