Mod de preparare Beignets cu banane

  1. Puneti apa intr-un vas de inox.
  2. Adaugati margarina Rama, zaharul tos si un praf de sare.
  3. Aduceti compozitia la punctul de fierbere si lasati sa fiarba 30 de secunde, la foc mic.
  4. Adaugati faina, toata odata, si amestecati rapid pana se leaga compozitia si obtineti un aluat omogen.
  5. In momentul in care ati ajuns la acest rezultat, luati vasul de pe foc!Odata ce ati luat vasul de pe foc, adaugati ouale, unul cate unul (nu adaugati urmatorul ou pana cand nu il integrati perfect in compozitie pe cel de dinainte!).
  6. Dupa ce ati integrat in aluat toate ouale, adaugati smantana si amestecati pana se omogenizeaza.
  7. Adaugati si laptele de cocos si amestecati pana se integreaza in aluat.
  8. Acum aluatul ar trebui sa fie gata (adica ar trebui sa fi obtinut deja un aluat vascos si omogen), asa incat puteti adauga si semintele de susan, dupa care amestecati bine ca sa se incorporeze uniform in aluat.
  9. Puneti uleiul in wok si lasati-l sa se incinga la foc mediu.
  10. Cand s-a incins uleiul, luati cu o lingurita bucati de banane si tavaliti-le prin aluat, pana le acoperiti uniform cu un strat subtire de aluat.
  11. Puneti apoi gogoselele in uleiul incins (desprindeti-le eventual cu ajutorul unei alte lingurite).
  12. Lasati sa se rumeneasca, pe ambele parti, pana capata o culoare maro-aurie.
  13. Dupa ce gogoselele s-au rumenit, scoateti-le intr-o strecuratoare, pentru a permite surplusului de ulei sa se scurga.
  14. Odata ce Beignets s-au scurs le puteti presara cu zahar pudra.
  15. Asezati-le pe un platou, dupa care le puteti servi.