Mod de preparare Bezele de cacao umplute cu crema de lamaie

  1. Intr-un vas se pune 250 gr de zahar si albusurile de la 4 oua.
  2. Se bate foarte bine cu telul pana se obtine o crema ca o spuma.
  3. Dupa ce s-a obtinut crema, se ia o tava, care se pune o folie de hartie de copt care se unge cu Rama.
  4. Se pun pe tava forme cu un aparat special si se dau la copt timp de 50 min la un foc moderat (aproximativ 150 grade).
  5. Se pune intr-un vas 250 gr zahar, un plic de praf de frisca, zeama de la lamai si Rama.
  6. Se bat foarte bine cu mixerul pana se obtine o pasta consistenta.
  7. La sfarsit se pune si coaja de la lamai si se bate foarte bine.
  8. Dupa ce se scot bezelele de la cuptor si s-au racit, se iau cate 2 bezele si se lipesc cu crema de lamaie facuta.