Mod de preparare Bilute cu nuca si lavanda

  1. Punem la prajit nucile intr-o tigaie fara grasime.
  2. Cand sunt placut prajite, le rasturnam pe un tocator si le tocam grosier cu un cutit.Le punem deoparte.
  3. Biscuitii ii punem intr-un robot de bucatarie si ii maruntim, dar nu foarte fin.
  4. Punem ciocolata la topit pe baie de abur si o lasam pana cand este fluida.O luam deoparte si lasam sa se raceasca.
  5. Punem pe baie de abur ouale si le batem cu un tel impreuna zaharul timp de 5-8 minute.
  6. Rama mit butter o punem intr-un castron si o amestecam cu cacaua pana la omogenizarea completa.
  7. Adaugam la amestecul de Rama ciocolata, amestecul de oua, nuca, florile de lavanda si stafidele imbibate in esenta de rom si omogenizam totul foarte bine.
  8. Turnam amestecul peste biscuiti si framantam foarte bine pana totul este bine incorporat.
  9. Rupem din compozitia rezultata bucatele mai mici si le dam forma rotunda.
  10. Le tavalim prin nuca de cocos, dupa care le dam la rece pana in momentul servirii.