Mod de preparare Birthday cake

  1. Prepararea cremei:
    Galbenusurile se freaca cu faina si vanilia.
  2. Apoi se adauga treptat laptele rece si se mixeaza bine.
  3. Compozitia se pune pe foc mic si se amesteca bine pana cand se leaga foarte bine crema.
  4. Se da la racit iar intre timp se freaca margarina Rama cu zaharul pudra si se mixeaza si crema ole de vanilie.
  5. Peste zaharul frecat spuma se adauga treptat creme ole.
  6. Dupa ce s-a racit crema de galbenusuri cu lapte se adauga peste compozitia formata din margarina si creme ole.
  7. Crema fiarta se adauga treptat treptat.
  8. Crema rezultatata se imparte in doua parti egale.
  9. Una din parti se amesteca cu siropul de fructe de padure.
  10. Dupa ce am incorporat bine dam la racit.
  11. Prepararea blatului:
     Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare.
  12. Se Freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cacaoa pana se topeste zaharul iar apoi se toarna treptat peste albusurile spuma.
  13. Se adauga faina treptat, pentru a nu face cocoloase, amestecand de jos in sus.
  14. Aluatul rezultatul trebuie sa fie cam de consistenta aluatului de chec.
  15. Se imparte aluatul in 3 parti egale.
  16. Pe o tava normala de cuptor se pune hartie de copt peste care se toarna aluatul, rand pe rand, si coacem 3 foi.
  17. Se lasa la cuptor circa 5 min la foc mediu apoi inca 5-10 min la foc mic.
  18. Se testeaza cu o scobitoare, sa nu ramana lipicioasa dupa ce o bagati in aluat.
  19. Foile de blat de scot fierbinti de pe hartia de copt si se lasa la racit.
  20. Dupa ce foile s-au racit le insiropam cu un pic de lapte.
  21. Pe prima foaie punem crema de vanilie, apoi foaie, apoi crema de fructe de padure, foaie si deasupra frisca.
  22. Se da la rece cel putin 12 ore.
  23. Pofta buna!.