Mod de preparare Biscuiti bicolori

  1. Amestecam margarina Rama cu mixerul pana obtinem o spuma.
  2. Separat, mixam oul si zaharul pudra, pana avem o crema ca o alifie.
  3. Adaugam margarina peste crema de ou, punem si vanilia si amestecam pana la omogenizare.
  4. Peste aceasta compozitie cernem faina si scortisoara.
  5. Vom obtine un aluat destul de moale, pe care il impartim in 2 parti egale.
  6. Intr-una din parti adaugam colorantul verde.
  7. Facem 2 bile din aluat, le invelim in folie transparenta si le dam la rece o ora.
  8. Lucram pe planseta unsa cu ulei.
  9. Intindem 2 foi aproximativ egale, una alba si una verde, apoi le suprapunem si le rulam.
  10. Rulada bicolora se da la rece o ora, apoi taiem rulada in rondele de cca. 1 cm, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem 12-15 minute in cuptorul incins la 180 de grade.
  11. Biscuitii sunt foarte fragezi si aromati! Puteti pune esenta de fistic sau menta in aluatul verde si esenta de vanilie numai in cel alb.
  12. Puteti inlocui colorantul verde cu orice alta culoare sau puteti pune cacao in locul colorantului si putina esenta de rom.
  13. Biscutii se pastreaza cel mai bine intr-o punga sau un borcan inchise ermetic.