Mod de preparare Biscuiti cu ciocolata

  1. Tapeteaza o tava cu foaie de copt.
  2. Bate Rama Maestro cu zaharul.
  3. Adauga galbenusurile si amesteca.
  4. Adauga faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si pudra de cacao si amesteca.
  5. Adauga iaurtul si amesteca pana la omogenizare.
  6. Da aluatul la rece 15 minute.
  7. Intre timp incalzeste cuptorul la 190C.
  8. Ruleaza aluatul pe o suprafata pudrata cu faina.
  9. Taie din el 24 cercuri de 5 cm si 24 cercuri de 6 cm diametru.
  10. Aseaza cate un cub de ciocolata pe fiecare dintre cele 24 de cercuri de 5 cm diametru.
  11. Apoi acopera aceste cercuri cu cele de 6 cm diametru, apasandu-le usor astfel incat ciocolata sa fie inchisa in biscuit.
  12. Aseaza biscuitii in tava si coace-i 10-15 minute.
  13. Serveste-i calzi sau reci.