Mod de preparare Biscuiti fragezi cu gust de lamaie

  1. In faina se pune margarina Rama Maestro, se adauga galbenusurile, zaharul, praful de copt, zeama si sucul de lamaie.
  2. Se framanta un aluat care se lasa la rece 30 minute.
  3. Aluatul l-am impartit in doua si am intins cate o foaie cam de aproape 1/2 cm grosime, din care am decupat cu o forma de floare.
  4. Se pot face stelute sau se poate decupa si cu gura unui pahar.
  5. Jumatate din biscuiti i-am uns la mijloc cu albus de ou si am pus cate o jumatate de miez de nuca.
  6. Daca aluatul e prea fraged si se intinde mai greu, se mai poate adauga putina faina.
  7. Se dau la cuptor 10-15 minute pana incepe partea de jos sa se faca maronie.
  8. Cand se racesc se lipesc cate doi biscuiti cu dulceata in mijloc.