Mod de preparare Bomboane rafaelo in cosulet de ciocolata

1. Se freaca untul (un pic de tot lasat la temperatura camerei pentu a se putea amesteca mai usor, dar nu mult) cu zaharul pudra pana se omogenizeaza, apoi se adauga laptele praf si 50 de gr. de nuca de cocos si se amesteca iar.
2. Dupa ce s-au incorporat bine se adauga foi lica sfaramate bine in mana si se amesteca din nou.
3. Se prajesc alunele de padure.
4. Se ia o cantitate mica de compozitie in mana (cat sa obtii un guguloi de marimea unei nuci) se pune aluna in mijloc si se modeleaza in mana sub forma de nuca si se tavaleste prin nuca de cocos.

Cosuletul se face in felul urmator:

1. Se topeste ciocolata la baie de abur.
2. Se imbraca un castron (cam ca cel din imagine dar si mai maricel un pic) in staniol.
3. Ori cu spritul ori cu punga taiata la colt (o gaura mica) se fac dungulite multe pe castron de sus in jos de la stanga la dreapta sau cu model.
4. Se da la rece. Si cand s-a intarit bine, bine il scoatem de pe castron si dezlipim staniolul.

Totul o sa arate ca in imagine.