Mod de preparare Braduti ninsi cu zahar

  1. Se prepara mai intai un aluat.
  2. Se amesteca migdalele impreuna cu Rama Maestro, coaja de lamaie, 100 gr zahar pudra, faina si suc de lamaie.
  3. Se infasoara in folie transparenta si se da la congelator timp de cca. 2 ore.
  4. Se tapeteaza cu hartie de copt 2 tavi.
  5. Intre doua straturi de folie transparenta se intinde o foaie de aluat groasa de 8 mm.
  6. Cu ajutorul unei forme, se taie braduti si se aseaza in tavi la 1 cm distanta unii de altii.
  7. Se introduc la congelator timp de cca. 30 min.
  8. Cuptorul se incinge la 150 grade C.
  9. Inainte de a scoate tavile de la congelator, se amesteca 50 gr zahar pudra impreuna cu sarea de lamaie.
  10. Cu mixerul, se bate albusul spuma si se inglobeaza compozitia de zahar pudra.
  11. Tavile cu fursecuri se scot din congelator si se ung bradutii cu un strat de glazura de bezea.
  12. Se coc apoi fursecurile la cuptor timp de cca.15 min. , pana ce se desprind din tava, uscate fiind.
  13. Apoi se lasa sa se raceasca pe un gratar de bucatarie.