Mod de preparare Briose "acadele de primavara"

  1. Pasul 1

    Frecati bine Rama Maestro cu zaharul brun pana ce capata o consistenta cremoasa. Adaugati rand pe rand ouale, amestecand in continuare.

  2. Pasul 2

    Adaugati in compozitie faina, impreuna cu praful de copt si esenta de vanilie si amestecati pana ce obtineti o compozitie omogena. Apoi adaugati ciocolata faramitata si amestecati usor.

  3. Pasul 3

    Pregatiti tava pentru briose: puneti hartiile in formele speciale si apoi umpleti-le 3/4 cu amestecul obtinut. Coaceti briosele aprox 20 de minute in cuptorul preincalzit, pana ce se rumenesc usor. Scoateti-le din forme, apoi lasati-le sa se raceasca.

  4. Pasul 4

    Topiti ciocolata la bain marie.

  5. Pasul 5

    Folosind mixerul, amestecati Rama Maestro Savoare de Unt cu zaharul praf si zeama de la o lamaie.

  6. Pasul 6

    Decorati briosele cu crema. Taiati bezelele in bucati, puneti fiecare bezea pe o scobitoare si scufundati-le in ciocolata apoi presarati decoratiunile de zahar.