Mod de preparare Briose bicolore

1. Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si zaharul vanilat.
2. Se mai bat albusurile pana ies ca o bezea.
3. Galbenusurile se amesteca cu margarina Rama, iaurtul si coaja de portocala, apoi se incorporeaza totul peste albusuri.
4. Se adauga faina amestecata cu praful de copt.
5. Compozitia formata se imparte in 2.
6. 1/2 din compozitie se amesteca bine, cu cacao, cealalta 1/2 ramanand alba.
7. Formele pentru briose se ung cu margarina Rama.
8. In doua pungulite se pun ambele compozitii : una alba si una cu cacao.
9. Se pun simultan in fiecare forma de briosa.
10. Se pun intr-o tava si se coc cam 10 min.

Decorare:

1. Se topesc cele 2 feluri de ciocolata si cu ele sprituim deasupra brioselor, dupa ce s-au copt si s-au racit.
2. Ciocolata cu lapte se pune pe partea alba a briosei, iar ciocolata alba pe partea cu cacao.