Mod de preparare Briose cu banane si ciocolata

  1. Preincalziti cuptorul la 180 C.
  2. Pregatiti formele de briose: ungeti-le cu margarina Rama, daca folositi forme de metal fara hartie.
  3. Frecati bine margarina Rama, zaharul si oua.
  4. Adaugati bananele zdrobite si Nutella.
  5. Amestecati si lasati deoparte.
  6. In alt vas amestecati faina cu praful de copt, iar in altul laptele cu bicarbonatul.
  7. Amestecati cele trei compozitii, adaugand alternativ o parte de lapte cu o parte de faina pana cand s-au incorporat toate.
  8. Puneti aluatul in forme, pana 1/4 din inaltimea formei.
  9. Coaceti 25-30 de minute.
  10. Cand s-au copt, scoateti-le si lasati-le sa se raceasca.
  11. Ca sa le ornati puneti un strat destul de gros de ciocolata topita, nu neaparat temperata, si presarati perle, nuci, bombonele colorate sau migdale caramelizate, cum am facut eu.