Mod de preparare Briose cu ciocolata

  1. Preîncălziți cuptorul la 180˚C. Se amestecă zahărul cu Rama mit Butter, iar apoi se adauga ouale si 2 linguri cacao. Se omogenizeaza compozitia, iar apoi se cerne deasupra făina impreuna cu praful de copt, amestecand bine. Se adauga in compozita obtinuta ciocolata taiata bucatele mici.
  2. Pregatiti tava pentru briose: puneti hartiile in formele speciale si apoi umpleti-le 3/4 cu amestecul obtinut. Coaceti briosele aprox 20 de minute in cuptorul preincalzit, pana ce se rumenesc usor.
  3. Lasati briosele sa se raceasca complet timp in care pregatiti glazura. Topiti o parte din ciocolata in cuptorul cu microunde sau la bain marie si restul taiati-o in bucatele mici. Amestecati untul de arahide cu smantana pentru frisca.
  4. Puneti ciocolata topita peste briose si lasati sa se intareasca. Apoi, folosind un sprit, decorati cu crema de unt de arahide. Deasupra puteti pune cate o bucatica de ciocolata.