Mod de preparare Briose cu ciocolata

  1. Intr-un bol se amesteca faina cu cele 2 linguri de cacao si praful de copt.
  2. Adaugam oul, zaharul vanilat, zaharul tos, uleiul si laptele caldut si mixam.
  3. Punem si crema de ciocolata impreuna cu esenta de rom si continuam sa mixam pana la omogenizare.
  4. Intr-o tava punem formele de briose iar in ele vom pune hartiutele pt copt.
  5. Umplem fiecare forma cu compozitia obtinuta, cca 3/4 din forma si dam tava la cuptor pentru aprox. 20 de minute la foc mediu.
  6. 5.Verificam cu o scobitoare daca sunt facute, daca mai este nevoie se mai lasa cateva minute.Se scot din forme si se lasa la racit.
  7. Veti obtine niste pufosenii delicioase, iar daca va raman si pentru a2-a zi, vor fi si mai pufoase.Ornam cu crema de ciocolata amestecata cu Rama Maestro.