Mod de preparare Briose cu ciocolata alba si capsuni

  1. Pasul 1

    Spalati bine si apoi curatati capsunile de codite si taiati-le cubulete. Mărunțiți apoi ciocolata.

  2. Pasul 2

    Cerneti făina într-un castron. Adăugați Rama Maestro, zahărul, ouăle, praful de copt, un vârf de sare și gemul de căpșuni și amestecați timp de 4-5 minute, până când se omogenizează compoziția. Includeți și bucățile de ciocolată și căpșuni.

  3. Pasul 3

    Turnați compoziția în formele de brioșă. Coaceți pentru 20-25 de minute, in cuptorul preincalzit la 180°C, până când se rumenesc. Apoi lăsați brioșele la răcit.

  4. Pasul 4

    Amestecați smântâna cu două lingurițe de zahăr pudră până când se întărește. Decorați cu acest amestec fiecare brioșă și adăugați o tușă de culoare folosind și căpșunile.

  5. Pasul 5

    Puteți înlocui căpșunile cu ananas, respectiv dulceața de căpșuni cu cea de ananas.Puteți de asemenea să le coaceți în forme de hârtie pentru bomboane dacă vreți să economisiți timp.