Mod de preparare Briose cu ciocolata, alune si zmeura

  1. Preincalziti cuptorul la 170 ºC.
  2. Adaugati alunele de padure, faina si zaharul intr-un mixer si maruntiti bine alunele. Adaugati Rama Maestro si amestecati bine pana ce capata o consistenta nisipoasa.
  3. Puneti amestecul obtinut in 24 de forme de briose si apasati bine cu degetele pe fundul formelor si pe marginile acestora. Coaceti pentru 20 de minute, pana ce aluatul capata o culoare aurie.
  4. Rupeti ciocolata in bucatele mici, adaugati praful de cacao, zaharul, mierea si Rama Maestro Savoare de Unt impreuna cu smantana si amestecati la bain marie pana la omogenizare.
  5. Amestecati bine pana ce ciocolata s-a topit complet si amestecul este omogen. Adaugati ouale si continuati sa amestecati.
  6. Adaugati cate un fruct de zmeura in fiecare forma de briosa si adaugati apoi umplutura de ciocolata.
  7. Cresteti temperatura cuptorului la 185ºC apoi puneti formele de tarta si coaceti pentru 7-8 minute. Lasati-le sa se raceasca complet inainte sa le scoateti din forme.
  8. Puteti sa decorati cu inghetata sau sorbet de lamaie sau mandarine.