Mod de preparare Briose cu ciocolata neagra si zmeura

  1. Pasul 1

    Amestecați Rama Maestro și zahărul într-un recipient. Cerneti făina deasupra, adaugati un varf de sare și praful de copt.

  2. Pasul 2

    Adăugați apoi ouăle și laptele și amestecați 4-5 minute, cu mixerul, sau cu un tel, până când compoziția obținută este omogenă.

  3. Pasul 3

    Includeți ¾ din fulgii de ciocolată și ¾ din zmeură în aluat.Împărțiți aluatul, in mod egal, în formele de hârtie din tava de copt.

  4. Pasul 4

    Umpleti formele in proportie de 3/4, lasandu-le loc sa creasca.Adăugați zmeura și ciocolata rămasa si apasati-le usor in aluat.

  5. Pasul 5

    Coaceti in cuptorul preincalzit pentru 35- 40 de minute. Puteti servi atat reci cat si calde.