Mod de preparare Briose cu ciocolata si bomboane crocante

  1. Se incalzeste cuptorul la 180C.
  2. Ciocolata amaruie se topeste imrepuna cu laptele si Bacardi Tropical Orange la bain-marie apoi se pune deoparte.
  3. Intr-un vas, se bate margarina Rama cu zaharul brun.
  4. Se adauga ou si se mixeaza.
  5. Se incoporeaza apoi amestecul cu ciocolata amaruie.
  6. Intr-un alt vas, se amesteca faina cu praful de copt, sarea si scortisoara apoi se incorporeaza in amestecul cu margarina Rama.
  7. Se pune cate 1 lingura plina de compozitie in fiecare forma.
  8. Se pune apoi cate 1 lingurita de crema de ciocolata cu alune si se acopera cu inca 1 lingura plina de compozitie.
  9. Se pune pe fiecare briosa o bomboana crocanta cu ciocolata si aroma de portocale si se dau briosele la copt 20-30 minute.