Mod de preparare Briose cu flori din afine

  1. Pasul 1

    Puneti 12 de forme de briosa intr-o tava de briose sau ungeti formele cu Rama Maestro. Bateti 100g Rama Maestro cu zaharul pana la omogenizare, apoi adaugati ouale incet, unul dupa altul.

  2. Pasul 2

    Amestecati faina impreuna cu praful de budinca pentru crema, praful de copt si cel de sare. Adaugati in amestec si amestecati cu grija. Adaugati si cele 125g de afine.

  3. Pasul 3

    Impartiti aluatul in parti egale, apoi turnati-l in formele de briosa. Dati la cuptor pentru 20 de minute. Puteti teste daca este gata prajitura cu testul scobitorii.

  4. Pasul 4

    Intre timp, amestecati 75g Rama de Rama Maestro cu zaharul tos pana cand compozitia devine ferma. Amestecati usor si crema de branza.

  5. Pasul 5

    Intindeti crema pe deasupra brioselor. Decorati-le apoi cu flori facute din afine si zmeura.