Mod de preparare Briose cu margarina

  1. Mai intai separam albusurile de galbenusuri, acestea din urma se freaca spuma cu jumatate din cantitatea de zahar pana acesta se topeste. Adaugam margarina la temperatura camerei si zaharul vanilat.
  2. Se amesteca incet pana devine ca o crema, in acest moment adaugam iaurtul si omogenizam.
  3. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare , apoi adaugam in ploaie cealalta jumatate de zahar si batem pana obtinem o bezea lucioasa. Amestecam usor ambele compozitii.
  4. Faina se cerne impreuna cu praful de copt, iar ciocolata se toaca cu un cutit sau se da prin razatoarea mare. Acestea se pun peste compozitia obtinuta inainte si se amesteca cu o spatula, prin rasturnare.
  5. Se repartizeaza in 12 forme de briose, iar deasupra se pun cateva afine. Se coc in cuptorul dinainte incalzit la 180 grade timp de 15-20 minute, pana se rumenesc.
  6. Se lasa la racit in forme, apoi se aseaza pe un platou si se pudreaza din belsug cu zahar pudra.