Mod de preparare Briose cu mere si branza

  1. Pasul 1

    Puneti margarina intr-o cratita si topiti-o impreuna cu laptele.

  2. Pasul 2

    Turnati intr-un castron faina, praful de copt si zaharul. Amestecati totul cu mixerul in timp ce adaugati margarina topita cu laptele.

  3. Pasul 3

    Puneti aluatul pe o masa presarata cu faina, adaugati branza de vaci si framantati pana cand acesta devine un continut elastic.

  4. Pasul 4

    Intindeti aluatul, astfel incat sa ajunga la o grosime de cativa milimetrii. Taiati in patrate cu latura de 8 cm.

  5. Pasul 5

    Puneti o bucata de mar pe fiecare prajitura, impaturiti-le pe jumatate si ungeti-le cu ou batut. Asezati-le in tava unsa cu margarina si continuati sa le ungeti cu ou batut. Lasati-le la copt pentru aproximativ 20 de minute la 180°C.

  6. Pasul 6

    Amestecati zaharul pudra cu un pic de lapte pentru a obtine o glazura groasa. Ungeti prajitura coapta cu glazura.