Mod de preparare Briose cu mere si scortisoara

  1. Se mixeaza ouale cu un praf de sare pana devin cremoase ,merele se blenduiesc si se amesteca cu scortisoara si esenta si se adauga peste ouale batute.
  2. Incorporam usor si Rama Maestro Savoare de Unt (daca doriti o puteti topi si raci un pic si apoi o adaugati), zaharul mixam bine de tot compozitia si apoi incorporam faina( in care am adaugat si praful de copt) amestecand usor cu o lingura de lemn de sus in jos(nu cu mixerul) timp de 2-3minute.
  3. Se pune compozitia usor cu lingura in formele de briose( eu am doar din silicon,daca aveti tava speciala pt briose tapetati cu hartiutele speciale fiecare forma in parte apoi adaugati compozitia). Am porținat aluatul în formele de silicon si am copt la foc 20 de minute la foc mediu spre mic. (le-am încercat cu scobitoarea ca sa văd daca s-au copt suficient).
  4. Se scot si se lasa la racit. Scoatem apoi fiecare briosa din forme o asezam pe farfurie si o ornam cu posul cu crema ganache sau cu ciocolata topita sau le puteti lasa exact asa cum sunt:) Se servesc alaturi de un pahar cu lapte. Pofta buna!