Mod de preparare Briose cu morcovi si fistic

  1. Intr-un bol amestecati ingredientele solide: faina, praful de copt, sarea si condimentele. Curatati morcovii si dati-i pe razatoarea mica.
  2. Intr-o cratita topiti Rama Maestro. Separat, bateti ouale, apoi adaugati morcovii rasi si amestecati. 
  3. Adaugati in ingredientele solide ouale impreuna cu morcovii si Rama Maestro topita si omogenizati amestecul. 
  4. Pregatiti tava pentru briose: puneti hartiile in formele speciale si apoi umpleti-le 3/4 cu amestecul obtinut. Coaceti briosele aprox 25 de minute in cuptorul preincalzit, pana ce se rumenesc usor.
  5. Scoateti briosele din forme si lasati-le sa se racoreasca, timp in care pregatiti glazura. 
  6. Amestecati zaharul pudra cu apa si omogenizati amestecul. Dupa ce briosele s-au racit, adaugati glazura astfel obtinuta si presarati fisticul taiat.