Mod de preparare Briose cu nuca de cocos si lime

  1. Pasul 1

    Frecati bine Rama Maestro cu zaharul pana ce capata o consistenta cremoasa. Adaugati rand pe rand ouale, amestecand in continuare.

  2. Pasul 2

    Adaugati nuca de cocos, coaja si zeama de lime si laptele si omogenizati.

  3. Pasul 3

    Pregatiti tava pentru briose: puneti hartiile in formele speciale si apoi umpleti-le 3/4 cu amestecul obtinut. Coaceti briosele aprox 20 de minute in cuptorul preincalzit, pana ce se rumenesc usor. Scoateti-le din forme, apoi lasati-le sa se raceasca

  4. Pasul 4

    Intr-un bol amestecati nuca de cocos cu fulgii de porumb. Adaugati ciocolata topita si amestecati.

  5. Pasul 5

    Decorati briosele cu amestecul obtinut, cu ajutorul unei linguri.

  6. Pasul 6

    Adaugati jeleurile in mijloc si decorati cu nuca de cocos si coaja de lime.