Mod de preparare Briose cu visine si glazura roz

  1. Incinge cuptorul la 190.
  2. Intr-un vas bate ouale cu cele doua tipuri de zahar, pana cand si-au dublat volumul.
  3. Incorporeaza Caribbean Twist with Watermelon, esenta de cocos si margarina Rama topita.
  4. Intr-un vas amesteca faina cu praful de pudding, praful de copt si sarea.
  5. Inglobeaza ingredientele uscate in cele lichide.
  6. Imparte aluatul in 2 tavi de briose (a cate 12 locuri) tapetate cu hartie de copt pentru briose.
  7. Presara peste fiecare briosa 2-4 visine si da-le la copt 25-30 minute, pana cand au crescut si s-au rumenit usor.
  8. Pentru glazura amesteca zahar pudra cu sirop de visine, zeama de lamaie si putina esenta de vanilie, pana cand obtii o compozitie usor lichida, ca o glazura.
  9. Dupa ce s-au copt briosele, lasa-le sa se raceasca putin, apoi glazureaza-le.