Mod de preparare Briose "Cuib cu ciocolata"

  1. Pasul 1

    Frecati bine Rama Maestro cu zaharul pana ce capata o consistenta cremoasa. Adaugati rand pe rand ouale, amestecand in continuare.

  2. Pasul 2

    Adaugati in compozitie faina, impreuna cu praful de copt si cacaua si amestecati pana ce obtineti o compozitie omogena.

  3. Pasul 3

    Pregatiti tava pentru briose: puneti hartiile in formele speciale si apoi umpleti-le 3/4 cu amestecul obtinut. Coaceti briosele aprox 20 de minute in cuptorul preincalzit, pana ce se rumenesc usor. Scoateti-le din forme, apoi lasati-le sa se raceasca.

  4. Pasul 4

    Topiti Rama Maestro intr-un vas si apoi adaugati mierea si zaharul. Incalziti pana cand se topeste zaharul. Dati apoi tigaia de pe foc, adaugati lingura de cacao si fulgii de porumb.

  5. Pasul 5

    Decorati briosele cu crema obtinuta si bombonelelecolorate.