Mod de preparare Briose "Curcan vesel"

  1. Pasul 1

    Frecati bine Rama Maestro cu zaharul brun pana ce capata o consistenta cremoasa. Adaugati rand pe rand ouale, amestecand in continuare.

  2. Pasul 2

    Adaugati in compozitie faina, impreuna cu praful de copt si un praf de sare si amestecati pana ce obtineti o compozitie omogena.

  3. Pasul 3

    Adaugati apoi fulgii de migdale si amestecati usor.

  4. Pasul 4

    Pregatiti tava pentru briose: puneti hartiile in formele speciale si apoi umpleti-le 3/4 cu amestecul obtinut. Coaceti briosele aprox 20 de minute in cuptorul preincalzit, pana ce se rumenesc usor. Scoateti-le din forme, apoi lasati-le sa se raceasca.

  5. Pasul 5

    Topiti Rama Maestro Savoare de Unt intr-o cratita si adaugati ciocolata amaruie. Amestecati pana ce ingredientele se combina.

  6. Pasul 6

    Cand amestecul s-a racit si capata consistenta unei crème de ciocolata decorati briosele cu ea si adaugati bombonelele colorate pentru a crea coada curcanului.

  7. Pasul 7

    Taiati jeleurile in triunghiuri. Apoi creati capul curcanului cu bombonele de ciocolata rotunde si adaugati jeleurile cu ajutorul cremei.

  8. Pasul 8

    Adaugati cate o bombonica rosie fiecarui jeleu si apoi construiti ochii din bombonele de ciocolata.Puneti capul pe briose, intre bombonele.