Mod de preparare Briose "Curcan vesel"

 1. Pasul 1

  Frecati bine Rama Maestro cu zaharul brun pana ce capata o consistenta cremoasa. Adaugati rand pe rand ouale, amestecand in continuare.

 2. Pasul 2

  Adaugati in compozitie faina, impreuna cu praful de copt si un praf de sare si amestecati pana ce obtineti o compozitie omogena.

 3. Pasul 3

  Adaugati apoi fulgii de migdale si amestecati usor.

 4. Pasul 4

  Pregatiti tava pentru briose: puneti hartiile in formele speciale si apoi umpleti-le 3/4 cu amestecul obtinut. Coaceti briosele aprox 20 de minute in cuptorul preincalzit, pana ce se rumenesc usor. Scoateti-le din forme, apoi lasati-le sa se raceasca.

 5. Pasul 5

  Topiti Rama Maestro Savoare de Unt intr-o cratita si adaugati ciocolata amaruie. Amestecati pana ce ingredientele se combina.

 6. Pasul 6

  Cand amestecul s-a racit si capata consistenta unei crème de ciocolata decorati briosele cu ea si adaugati bombonelele colorate pentru a crea coada curcanului.

 7. Pasul 7

  Taiati jeleurile in triunghiuri. Apoi creati capul curcanului cu bombonele de ciocolata rotunde si adaugati jeleurile cu ajutorul cremei.

 8. Pasul 8

  Adaugati cate o bombonica rosie fiecarui jeleu si apoi construiti ochii din bombonele de ciocolata.Puneti capul pe briose, intre bombonele.