Mod de preparare Briose de cacao cu branza

  1. Preparare umplutura:
    Branza se freaca cu margarina si zaharul pana devine ca o crema.
  2. Se adauga zaharul vanilat si coaja de lamaie.
  3. Preparare aluat:
    Albusurile se bat spuma cu un praf de sare , apoi se adauga zaharul si se bat in continuare.
  4. Peste albusurile batute spuma, se adauga galbenusurile unul cate unul.
  5. Se amesteca de jos in sus.
  6. Se adauga uleiul, turnand putin cate putin, continuand sa amestecat de jos in sus.
  7. Faina se amesteca cu praful de copt si cacaoa si se pune, treptat, amestecand tot de jos in sus.
  8. Apoi se adauga coaja de portocala si esenta de rom.
  9. Ungem formele de briose cu margarina si tapetam cu faina.
  10. Turnam aluat in din forma, o lingura din umplutura de branza si bombonele sfaramate iar apoi se da la cuptor.
  11. Cuptorul a fost incins in prealabil.
  12. Se lasa la cuptor circa 10-15 de minute la foc mediu, In partea de sus a cuptorului.
  13. Se face testul cu scobitoarea, mai spre margine unde n-avem branzica, inainte de a scoate briosele.
  14. Se decoreaza dupa bunul plac.
  15. Eu am uns cu sirop briosele si am presarat nuca de cocos.
  16. Astfel, nuca de cocos sta lipita bine de briosa.
  17. Pofta buna!.