Mod de preparare Briose de Halloween cu dovleac

  1. Pasul 1

    Spalati bine portocala, curatati-o de coaja. Stoarceti-o si puneti deoparte sucul. Puneti aproximativ 3 lingurite de suc impreuna cu coaja intr-o cratita, impreuna cu dovleacul si pastrati restul sucului pentru glazura.Coaceti dovleacul pentru 10 minute, pana cand se inmoaie. Scoateti-l din tigaie si faceti din el un piure.

  2. Pasul 2

    Cerneti faina impreuna cu praful de copt intr-un bol adanc. Amestecati Rama Maestro, zaharul pudra, ouale, laptele si un praf de sare, cu o lingura de lemn sau cu mixerul timp de 3-4 minute, pana ce capata o consistenta cremoasa

  3. Pasul 3

    Adaugati piureul de dovleac in compozitie si omogenizati.

  4. Pasul 4

    Impartiti compozitia obtinuta in 2. Puneti jumatate in 12 forme pentru briose.

  5. Pasul 5

    Amestecati crema de ciocolata in cealalta jumatate de compozitie. Puneti cu lingurita in formele de briose.Coaceti briosele in cuptor pentru 20-25 de minute, sau pana ce capata o culoare aurie.

  6. Pasul 6

    Amestecati zaharul cu 2-3 lingurite de suc de portocale si amestecati pana se topeste zaharul. Puneti amestecul de glazura alba in posul pentru decorare.Acoperiti fiecare briosa cu un strat de glazura alba.

  7. Pasul 7

    Preparati apoi glazura de ciocolata, conform instructiunilor de pe ambalaj.Apoi formati cate 4 cercuri concentrice cu ajutorul glazurei de ciocolata.Cu ajutorul unei scobitori trasati linii din centru catre exterior pentru a obtine o panza de paianjen.