Mod de preparare Briose de primavara cu ciocolata

  1. Pasul 1

    Frecati bine Rama Maestro cu zaharul brun pana ce capata o consistenta cremoasa. Adaugati rand pe rand ouale, amestecand in continuare.

  2. Pasul 2

    Adaugati in compozitie faina, impreuna cu praful de copt si cacaua si amestecati pana ce obtineti o compozitie omogena.

  3. Pasul 3

    Pregatiti tava pentru briose: puneti hartiile in formele speciale de briose si apoi umpleti-le 3/4 cu amestecul obtinut. Coaceti briosele aprox 20 de minute in cuptorul preincalzit, pana ce se rumenesc usor. Scoateti-le din forme, apoi lasati-le sa se raceasca.

  4. Pasul 4

    Topiti ciocolata la bain marie.Folosind mixerul, amestecati Rama Maestro Savoare de Unt cu zaharul pudra.

  5. Pasul 5

    Cand capata o consistenta cremoasa adaugati si ciocolata topita si amestecati bine, pana ce obtineti o compozitie omogena.

  6. Pasul 6

    Decorati briosele cu crema obtinuta si bombonelele colorate.

  7. Pasul 7

    Folositi hartii colorate si decorati briosele cu diverse stegulete (toppers) pe care le puteti confectiona chiar voi.

  8. Pasul 8

    Idei pentru prezentarea brioselor: Asezati briosele pe un suport special sau intr-o cutie de prajituri.