Mod de preparare Briose "floarea-soarelui" cu afine

  1. Pasul 1

    Amestecati faina, zaharul, praful de copt, crema de branza si Rama Maestro, mai putin oul, pe care il veti folosi pentru a unge aluatul. Framantati din aceste ingrediente un aluat, rapid, pentru a nu se topi in totalitate Rama Maestro.

  2. Pasul 2

    Intindeti aluatul pe o suprafata pe care ati presarat in prealabil faina si taiati 6 cercuri (9-10cm), un pic mai mari decat formele de copt.

  3. Pasul 3

    Puneti aluatul in formele de briose unse in prealabil cu Rama Maestro.

  4. Pasul 4

    Apasati marginile cercului la fiecare 5mm, o adancime de 2cm. Veti avea dungulite pe toata suprafata.

  5. Pasul 5

    Pentru a modela forma de floarea-soarelui, trebuie sa rasuciti cate doua liniute in jurul cercului. Glazurati marginile cu oul batut. Dati la cuptor pentru 15 minute.

  6. Pasul 6

    Preparati crema folosing praful de budinca si laptele, urmarind instructiunile de pe ambalaj.

  7. Pasul 7

    Lasati la racit si puneti crema peste aluatul de briose. Decorati cu afine.