Mod de preparare Briose “Flori de primavara”

  1. Pasul 1

    Frecati bine Rama Maestro cu zaharul brun pana ce capata o consistenta cremoasa. Adaugati rand pe rand ouale, amestecand in continuare.

  2. Pasul 2

    Adaugati in compozitie faina, impreuna cu praful de copt si un praf de sare si amestecati pana ce obtineti o compozitie omogena.

  3. Pasul 3

    Adaugati apoi fulgii de migdale si amestecati usor.

  4. Pasul 4

    Pregatiti tava pentru briose: puneti hartiile in formele speciale si apoi umpleti-le 3/4 cu amestecul obtinut. Coaceti briosele aprox 20 de minute in cuptorul preincalzit, pana ce se rumenesc usor. Scoateti-le din forme, apoi lasati-le sa se raceasca.

  5. Pasul 5

    Topiti ciocolata la bain marie.

  6. Pasul 6

    Folosind mixerul, amestecati Rama Maestro Savoare de Unt cu zaharul praf si esenta de migdale. Cand capata o consistenta cremoasa adaugati si ciocolata topita si amestecati bine, pana ce obtineti o compozitie omogena.

  7. Pasul 7

    Decorati briosele cu crema obtinuta si bombonelele colorate. Creati floricele din fulgii de migdale.