Mod de preparare Briose fluture cu capsuni

  1. Preincalziti cuptorul la 200 °C (180 °C daca este electric). Puneti formele de copt in tava sau ungeti tava. Amestecati Rama Maestro cu zaharul pana cand obtineti o compozitie omogena. Adaugati ouale cu grija. 
  2. Amestecati faina, praful de copt, praful de sare si alunele de pamant. Incorporati in amestec laptele si omogenizati, amestecand usor.
  3. Radeti coaja de la lamaie.Amestecati coaja cu crema de branza si cu zaharul. 
  4. Bateti frisca pana cand se intareste. incorporati-o treptat in compozitia cu crema de branza. Lasati crema la racit pana cand aveti nevoie din nou de ea. 
  5. Curatati capsunile. Luati o treime dintre ele si feliati-le.
  6. Ornati cu crema briosele, dupa ce s-au racit. Decorati cu capsuni in forma de fluture.