Mod de preparare Briose fluture cu mere si aluat sfaramicios

  1. Pasul 1

    Amestecati zaharul, zaharul vanilinat, praful de sare si faina. Topiti Rama Maestro intr-un vas. Amestecati impreuna cu zaharul si faina, cu ajutorul unei furculite, pentru a obtine aluatul sfaramicios.

  2. Pasul 2

    Puneti hartia de copt sau hartiile speciale in formele de briose. Distribuiti 2/3 din aluatul sfaramicios in forme si modelati-le cu degetele. Presarati ovaz pe aluat.

  3. Pasul 3

    Spalati merele, curatati-le, taiati-le in sferturi, curatati semintele si taiati in feliute. Puneti deasupra 1/3 din aluatul sfaramicios ramas si coaceti in cuptorul preincalzit pentru 35 de minute, pana cand devine auriu.

  4. Pasul 4

    Lasati briosele la racit, taiati-le in jumatati, puneti partile cu susul in jos.

  5. Pasul 5

    Bateti frisca si zaharul vanilat pana cand obtineti o crema groasa. Decorati cu frisca si betele de ciocolata pentru a crea aripile si corpul fluturelui.