Mod de preparare Briose glazurate

  1. Se incinge cuptorul la 180 de grade. Se pune hartie de copt in forma de muffins si se unge cu Rama Maestro.
  2. Amestecati faina cu cacaoa si cu praful de copt. Separat bateti ouale cu zaharul, Rama Maestro moale, laptele batut, esenta de vanilie.
  3. Apoi amestecati cele doua compozitii, cea uscata si cea lichida, pana se omogenizeaza.
  4. Turnati compozitia in formele de muffins-uri si bagati la cuptor cam 30 de minute.
  5. Scoateti muffins-urile si lasati-le sa se racoreasca.
  6. Dupa ce s-au racorit taiati-le in doua jumatati.
  7. Puneti laptele si zaharul intr-o craticioara si dupa instructiunile de pe plic adaugati budinca de vanilie.
  8. Lasati sa fiarba pana devine cremoasa.
  9. Lasati budinca sa se raceasca apoi umpleti cu ea muffins-urile. Pofta buna.