Mod de preparare Briose iepuras cu ciocolata

  1. Pasul 1

    Pregatiti o tava de briose cu hartii speciale si preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius.

  2. Pasul 2

    Amestecati ingredientele uscate. Separat, frecati Rama Maestro Savoare de Unt cu zaharul, adaugati apoi ouale si puneti in acest amestec ingredientele uscate. La final adaugati ciocolata alba, razuita.

  3. Pasul 3

    Puneti amestecul obtinut in formele de briose si coaceti in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute, pana cand devin aurii. Puneti briosele pe un grilaj si lasati-le sa se racoreasca.

  4. Pasul 4

    Frecati Rama Maestro Savoare de Unt cu zaharul pudra si esenta de vanilie, pentru glazura. Adaugati in amestec apa fiarta si racita si obtineti o consistenta cremoasa, usor de intins. Decorati briosele cu glazura astfel obtinuta.

  5. Pasul 5

    Taiati, cu ajutorul unui cutit sau foarfece, bezelele in jumatate, pentru urechi. Adaugati bombonele mici roz in centrul fiecareia si puneti pe glazura.

  6. Pasul 6

    Desenati ochii iepurasului cu ciocolata topita, folosind o scobitoare.

  7. Pasul 7

    Folosind un pos, cu ciocolata topita, desenati gura iepurasului si adaugati o bombonica roz pentru nas.