Mod de preparare Briose motate cu dulceata de visine

  1. Ouale, margarina Rama topita si laptele trebuie sa fie la temperatura camerei.
  2. Batem ouale spuma, impreuna cu zaharul si zaharul vanilat.
  3. Turnam margarina usor si batem bine.
  4. Adaugam praful de copt stins si laptele treptat, treptat.
  5. Faina o amestecam cu coaja de lamaie si o turnam, putin cate putin, pana obtinem un aluat care are consistenaa usor mai groasa fata de cea a smantanei.
  6. O cana din compozitie o amestecam cu romul si lingurile cu cacao.
  7. Tava de briose se unge bine cu margarina Rama si se tapetează cu faina.
  8. Se pune aluat din forma.
  9. Punem peste un varf de lingurita cu gem de visine si deasupra punem o lingurita din compozitia cu cacao.
  10. Se da tava la cuptor, care a fost in prealabil incins, si lasam la foc mediu 10-15 minute.
  11. Se face testul cu scobitoare inainte sa le scoatem.