Mod de preparare Briose pentru mic dejun

  1. Batem bine margarina cu zaharul si zaharul vanilat pana obtinem o crema pufoasa.
  2. Adaugam la crema obtinuta cafeaua macinata, apoi incepem sa adaugam ouale pe rand, amestecand foarte bine dupa fiecare.
  3. Dupa ce terminam de incorporat ouale, adaugam faina cernuta si amestecata cu praful de copt si cafeaua tare preparata pana reusim sa incorporam toata faina.
  4. Vom obtine o compozitie un pic mai tare.
  5. Pregatim tava pentru briose, asezam in ea hartiutele speciale pentru copt si umplem cupele din ea numai pana la jumatate, deoarece la copt briosele vor creste foarte mult.
  6. Introducem tava la cuptor pentru 30 de minute iar apoi le lasam la racit.
  7. Topim ciocolata cu uleiul la cuptorul cu microunde si o turnam peste briosele racite.
  8. Mai lasam 20 de minute la frigider si le putem servi.