Mod de preparare Briose "ursuleti'

  1. Pasul 1

    Frecati bine Rama Maestro cu zaharul brun pana ce capata o consistenta cremoasa. Adaugati rand pe rand ouale, amestecand in continuare.

  2. Pasul 2

    Adaugati in compozitie faina, impreuna cu praful de copt si cacaua si amestecati pana ce obtineti o compozitie omogena.

  3. Pasul 3

    Pregatiti tava pentru briose: puneti hartiile in formele speciale si apoi umpleti-le 3/4 cu amestecul obtinut. Coaceti briosele aprox 20 de minute in cuptorul preincalzit, pana ce se rumenesc usor. Scoateti-le din forme, apoi lasati-le sa se raceasca.

  4. Pasul 4

    Topiti Rama intr-un vas, apoi adaugati ciocolata pana cand obtineti un amestec omogen.

  5. Pasul 5

    Dupa ce amestecul s-a racit si a ajuns la consistenta unei creme groase decorati briosele folosind o lingurita. Pastrati separat doua linguri de crema pentru alte decoratiuni.

  6. Pasul 6

    Taiati piscoturile astfel incat sa creati urechile ursuletului. Folositi bomboanele pentru a crea ochii.