Mod de preparare Budinca de biscuiti

  1. Spalati stafidele si lasati la inmuiat intr-un vas cu apa calduta.
  2. Intre timp cojiti migdalele si macinati-le.
  3. Varsati laptele intr-un vas, puneti zaharul si amestecand lasati pana aproape fierbe, luati de pe foc.
  4. Puneti in lapte piscoturile si migdalele, repuneti pe foc si coaceti ptr 30 min, amestacand des cu o lingura de lemn.
  5. Lasati la racit.
  6. Cand s-a racit de tot puneti intr-o sita compozitia si adunati intr-un vas, puneti stafidele, vanilia, galbenusurile cate unul si cu ultimul si albusurile spuma.
  7. Puneti intr-o tava si coaceti cu ajutorul bagnomaria in cuptorul incalzit la 180* ptr 40 min.
  8. Cand e gata luati din cuptor puneti pe un platou si daca doriti serviti cu o crema de ciocolata.