Mod de preparare Budinca de capsuni si branza de vaci

  1. Cuptorul se incinge la 200 grade.
  2. Se tapeteaza cu hartie de copt o forma de tort.
  3. Se framanta un aluat din faina, 60 g zahar si 160 g Rama Maestro.
  4. Se tapeteaza forma cu acest aluat si se ridica o margine inalta.
  5. Se da la rece circa 30 minute.
  6. Se aseaza deasupta aluatului o foaie de hartie de copt pe care au fost puse boabe de fasole pentru ingreunat.
  7. Se coace astfel blatul la cuptor circa 15 minute.
  8. Apoi se indeparteaza hartia cu tot cu boabe.
  9. Se spala capsunile, se sterg si se curata.
  10. Se taie jumatati si se repartizeaza pe blat.
  11. Se separa ouale.
  12. Se bat albusurile.
  13. Galbenusurile se amesteca cu 90 g Rama Maestro, 150 g zahar, branza de vaci, suc si coaja de lamaie si amidon.
  14. Se inglobeaza apoi albusurile batute.
  15. Compozitia se toarna deasupra capsunilor in forma.
  16. Temperatura din cuptor se reduce la 175 grade.
  17. Se coace budinca la cuptor circa 60 minute.
  18. Se lasa sa se racoreasca putin in forma, pe urma se scoate si se azeaza pe un gratar de bucatarie.
  19. Se lasa sa se raceasca complet.
  20. Cu putin timp inainte de servire se pudreaza cu zahar.