Mod de preparare Bulgarasi de cocos

  1. 1.
  2. Într-o cratiță așezată pe foc mic, fierbi timp de 25 de minute margarina Delma pentru copt și gătit împreună cu sarea, zahărul și zahărul vanilinat.
  3. 2.
  4. Între timp, mărunțești biscuiții în pungă, cu sucitorul sau îi macini în mașina de tocat.
  5. Iei vasul cu margarină topită de pe foc și încorporezi biscuiții, fulgii de migdale, 50 g nucă de cocos și miezul de nucă fin măcinat.
  6. Omogenizezi compoziția și o introduci în frigider pentru 30 de minute.
  7. 3.
  8. Topești ciocolata albă pe baie de aburi, împreună cu laptele.
  9. Cu mâinile unse cu ulei, modelezi sfere pe care le treci prin pasta de ciocolată, apoi prin nuca de cocos rămasă.
  10. Le așezi pe o folie de plastic și le introduci în frigider pentru 1 oră.
  11. SFATUL NOSTRUEste un desert rapid, chiar și la îndemâna copiilor aflați în vacanță, care se joacă de-a bucătarii.