Mod de preparare Buseuri de ciocolata

1. Ciocolata se pune la topit impreuna cu 30 gr de margarina si o lingura de lapte la bain-marie.

2. Intr-un bol se bat cele doua oua (la fel ca pentru omleta) si se adauga jumatate din cantitatea de gris si zahar.

3. Se adauga ciocolata topita peste ouale batute, amestecand continuu pana cand crema se leaga bine.

4. Se toarna crema in formele termorezistente tapetate in prealabil cu margarina.

5. La fel procedam si cu ciocolata alba. O topim impreuna cu cealalta jumatate de margarina si lapte la bain-marie, dupa care o amestecam cu albusurile batute spuma, in care am adaugat zahar si grisul.

6. Turnam crema alba in forme, peste prima crema.

7. Formele se aseaza intr-o tava umpluta pe jumatate cu apa si se dau la cuptorul incins la 180 grade C pentru 15 - 17 minute.

8. Dupa coacere se lasa sa se raceasca si apoi se rastoarna in farfurioare.